Nadal edzője is gratulált Piros Zsombornak

Az ötéves kora óta teniszező Piros Zsombor hozzátette, már korábban érezte magában, hogy el fog érni egy nagyobb eredményt.


Toni Nadal, Rafael nagybátyja és edzője is gratulált Piros Zsombornak, aki szombaton megnyerte a juniorok versenyét a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
 
"Nagyon jó érzés volt. Nadal ott edzett éppen, kint voltak háromszázan az edzésén, és kiszólt nekem onnan" - mondta az M4 Sport Sport7fő című műsorában a 17 éves magyar teniszező, aki nyáron eltöltött két hetet Nadal akadémiáján.
 

Manchester United: a stadiontűz oka " NEMZETKÖZI FOCI › Angol foci

"Éreztem az energiát, hogy egy ország szurkol nekem otthon és a helyszínen, óriási segítség volt ez" - mondta a fináléról, amiben szerinte sokat számított, hogy ki tudta zárni a sok nézőt és a nagy tétet.
 
Az ötéves kora óta teniszező Piros Zsombor hozzátette, már korábban érezte magában, hogy el fog érni egy nagyobb eredményt. "Ez most jött ki, mert most állt össze szerintem minden, mentálisan és fizikálisan."
 

Nem így tervezte a Fradi focicsapatának a légiósa " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

A további pályafutásával kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy a legfontosabb az alázat, mert "anélkül a profi életben nincs jövő". "Ez csak egy állomás, három-négy napig lehet ebben a sikerben fürdeni, de tovább kell lépni, mert anélkül nem lehet."
 
További feladat a fizikum megerősítése. "A következő egy-két év arról fog szólni, hogy mennyire fogok megerősödni, és az nagyban befolyásolja a következő eredményeimet. Nagyon sok táplálékkiegészítőt kell szednem, ezt nemrég kezdtük el komolyabban a kondiedzőmmel. Eddig elég sikeres, mert három-négy kilót sikerült felszednem másfél hónap alatt."

Videók