Gilles Simon is pályára lép a Tenisz Classicson

A világranglista hatodik helyét is megjárt francia Gilles Simon lesz az egyik sztárvendége az ötödik alkalommal sorra kerülő Tennis Classics elnevezésű viadalnak, amelyet december 4-én rendeznek meg a Papp László Sportarénában.


   
A szervezők szerdai tájékoztatása szerint a nizzai születésű játékos jelenleg is a legjobb húsz között foglal helyet, tíz tornagyőzelemmel büszkélkedhet, és egyetlen aktív francia teniszező sem nyert nála több ATP-versenyt.
   
"Gael Monfilstól hallottam, hogy mennyire jól érezte magát Budapesten tavaly, nagyon felkeltette az érdeklődésemet a bemutató iránt. Örömmel mondtam igent a felkérésre, amikor Taróczy Balázs megkeresett" - nyilatkozta Gilles Simon, hozzátéve: még nem járt Magyarországon, de sokat hallott a magyarok vendégszeretetéről, így nagyon várja, hogy személyesen is része legyen benne.
   
Az, hogy ki lesz a francia játékos ellenfele a Tennis Classicson, október 4-én derül ki. Korábban eldőlt, hogy a budapesti gála vendége lesz a 2010-ben visszavonult, 1998-ban Roland Garros-győztes spanyol Carlos Moyá, a két Grand Slam-tornán döntős ausztrál Mark Philippoussis és a kivételes technikai tudású iráni Mansour Bahrami is.
   
Jegyek 3900 és 14 900 forint közötti áron kaphatók a Ticket Express és a Ticketpro hálózatában.

Videók