Elmebaj: a titokzatos személy csak viccelt Federer meggyilkolásával!

A sanghaji keménypályás férfi tenisztorna kezdete előtt egy ismeretlen alak megfenyegette Roger Federert. A titokzatos személy most elnézést kért.


Múlt héten beszámoltunk róla, hogy a baidu.com internetes oldalon a "kék macska több istenhitű vallásalapító '07" néven regisztrált blogger megfenyegette napjaink egyik legjobb teniszezőjét, Roger Federer-t. Az üzenet alapján október 6-én ölte volna meg a svájci világklasszist a blogger. Szerencsére a fenyegetésnek nem volt alapja, sőt a blogger elnézést kért a teniszezőtől és családjától:

Szörnyen sajnálom. Én vitatkoztam a Federer szurkolókkal aztán írtam valami hülyeséget…Remélem, hogy a szervezők megértenek engem és megbocsátanak nekem, és ha lehetséges, akkor a bocsánatkérésemet továbbítják Federer-nek és a családjának.” – írta a baidu.com-on a "kék macska több istenhitű vallásalapító '07" néven regisztrált blogger, akit nem tartóztattak le a rendőrök.

Federer-t nem zavarta meg a blogger, ugyanis bejutott a Shanghai Rolex Masters torna negyeddöntőjébe, ahol a horvát Marin Csiliccsel játszik majd. Érdekesség, hogy az elődöntőben a torna címvédője, Andy Murray várhat majd a svájci világelsőre.

Videók