Djokovic hatalmas partit rendezett a karanténban - videó

Ha az embernek bulizni támad kedve...


Novak Djokovic jelenleg Adelaideben tartózkodik, ahol az Australian Open előtt kénytelen betartani a szigorú karanténszabályokat. A szerbet mindez azonban nem akadályozta meg abban, hogy jól érezze magát.

Mivel a teniszező kénytelen behódolni a szabályoknak jelenleg arra sincs lehetősége, hogy bulizzon. Néhány rajongója azonban ezen a problémán is átlendítette őt. Néhányan ugyanis megjelentek Djokovic erkélye alatt és hangosan zenét hallgattak. A szerbnek pedig több sem kellett, kiszaladt az erkélyére és vad táncba kezdett, majd a produkciója végeztével, megtapsolta azokat, akik az utcán csatlakoztak hozzá.
 

Australian Open: Novak Djokovic 'joins' Serbian dance party while quarantining in Adelaide | 7NEWS

A group of Adelaide Djokovic fans has had an incredible experience with the World No. 1 tennis star when they rocked up to his quarantine hotel and 'had a bo...A sztárjátékos egyik rajongója közösségi oldalára is feltöltötte a vicces pillanatokról készült videót, és azt írta mellé:

„Djokovic, nagyon köszönöm, hogy kijöttél a rajongóid kedvéért és támogattad a többieket, akik szerepelnek a tonán. Szeretünk és minden jót kívánunk neked."

Borítókép: Matthew Stockman/Getty Images

Forrás: marca.com

Videók