B*sszátok meg és hagyjatok békén: az orosz teniszező kiakadt kritikusaira

Fontos problémára hívta fel a figyelmet.


Az orosz teniszezőt, Alla Kudrjavcevát megrendítették azok a negatív kommentek, amik a közösségi médiában ömlöttek felé a testét illetően.

A párosban tízszeres WTA-győztes játékos 2018-ban adott életét kisfiának, azóta pedig azon dolgozik, hogy visszanyerje régi formáját, és legjobbját nyújthassa a pályán. Nincs azonban könnyű dolga. Nem elég, hogy még nem nyerte vissza szülés előtti alakját, emiatt folyamatosan a kommentelők kereszttüzébe kerül.

Úgy tűnik utóbbival kapcsolatban most telt be a pohár a 33 éves játékosnál. Kudrjavceva nemrég közösségi oldalán osztotta meg a fogyásával kapcsolatos gondolatait és a kritikákra is reagált. A teniszező kijelentette, hogy nincs szüksége tanácsokra, hiszen tisztában van vele, hogy nem tökéletes az alakja, és kifejtette azt is, a sok körülötte lévő „tökéletes” ember további frusztrációt jelent számára.

 


"Bízzatok bennem srácok! Fájdalmas, de tisztában vagyok azzal, hogy sokkal nagyobb a testem, mint régen. Ezen kívül nagyon nehéz beilleszkednem a huszonévesek és a „fitmamák” közé. A terhességem alatt sokat híztam, és azért küzdök, hogy leadjam ezeket a plusz kilókat.” – fejtette ki.


„Próbálkozom, dolgozom és visszatértem a teniszpályára. Tehát b*sszátok meg és hagyjatok békén” – nyomatékosította mondanivalóját.

 

Borítókép: Matthew Hazlett/Getty Images

Forrás: rt.com

Videók