A legerősebb összeállításban játszik a magyar válogatott

Az Ukrajna elleni Davis Kupa-találkozón helyet kapott Fucsovics Márton, valamint Balázs Attila, Piros Zsombor, Nagy Péter és Borsos Gábor is.


Köves Gábor, a tenisz Davis Kupában szereplő magyar válogatott szakvezetője kijelölte az ukránok elleni csapatot, amelyben a korábbi ígéreteknek megfelelően helyet kapott Fucsovics Márton is.
A magyar szövetség (MTSZ) szerdai közleménye szerint Köves Gábor csapata a világcsoport osztályozóján a legerősebb összeállításban játszhat.
A legmagasabban jegyzett magyar teniszező (64. a világranglistán) mellett ugyanis Balázs Attila (130.), Piros Zsombor (364.), Nagy Péter (602.) és Borsos Gábor (908.) is pályára léphet.
Az MTSZ jelezte: Piros szereplését megkérdőjelezi, hogy a héten Székesfehérváron zajló, 15 ezer dollár összdíjazású verseny páros küzdelmeiben bokasérülést szenvedett.
 
Fotó: www.huntennis.hu - Magyar Tenisz Szövetség
 
Az ukránok kapitánya Sergiy Stakhovsky (147.), Iliya Marchenko (430.), Eric Vanshelboim (717.) és Denys Molchanov (páros 71.) játékára számít Budapesten.
Az összecsapást jövő szombaton és vasárnap a Sport11 sportközpontban rendezik meg, szombaton két egyéni, vasárnap pedig egy páros és két egyéni mérkőzés lesz.
 
Fotó: www.huntennis.hu - Magyar Tenisz Szövetség
 

Videók