A botrányairól is híres teniszezőnek abszolút nem hiányzott a játék

Kyrgios jól elvolt a számítógépével az elmúlt egy évben.


Saját elmondása szerint sem a tenisz, sem a legtöbb játékostárs nem hiányzott Nick Kyrgiosnak.

Az ausztrálok 25 éves játékosa közel egyéves szünet után, hétfőn a francia Alexandre Muller ellen tér vissza az ausztrál nyílt bajnokság egyik felvezető tornáján.

"Nem fogok hazudni, annyira nagyon nem hiányzott a játék. Versenyző típus vagyok, mindenben, amit csinálok, nyerni szeretek. Számítógépes játékokkal játszottam, ott kiéltem magam" - mondta szombaton Kyrgios, aki a tavalyi Australian Open után négy-öt hónapig ütőt sem fogott a kezébe.

"Őszintén szólva nem sok ember hiányzott a körversenyről, leszámítva az ausztrál srácokat és a néhány barátomat" - tette hozzá az ausztrál teniszező, aki az elmúlt években időnként nagyszerű játéka mellett sokszor tűnt ki botrányos viselkedésével, illetve nyilatkozataival.

Kyrgios elmondta, szerencsés, hogy a tavaly "őrült évet" a családjával és a barátaival tölthette, mielőtt újrakezdte az edzéseket honfitársával, Jordan Thompsonnal.

"Mentálisan teljesen felfrissültem, úgy érzem, jól megy a játék, készen állok az újrakezdésre"
- mondta a teniszező, aki szerint a hosszú kihagyás után nem tudni, ki milyen formában lesz majd az év első Grand Slam-viadalán.
Az Australian Open február 8-án rajtol.

Borítókép: Mark Metcalfe/Getty Images

Videók