A 19-szeres Grand Slam-tornagyőztesnek meggyűlt a baja az Instával

Az utóbbi órákban, aki követte Rafael Nadal élő adását, biztosan nem unatkozhatott.


Kis összefoglaló, ha valaki esetleg nem látta:

Nadal először elmesélte saját gondolatait, miszerint szörnyű a vírus pusztítása, valamint elképzelni sem tudja, mit érezhetnek az elhunytak hozzátartozói, részvétét fejezte ki irányukba. Az akadémiáján mindenki jól van. Se ki, se be nem lehet menni, a vírus így oda még nem jutott el. Reméljük, nem is fog. Konzultál a gyerekekkel, a szülőkkel, biztosítja őket arról, hogy jó kezekben vannak. Nagyon motivált már, hogy visszatérjen a pályára.

Roger Federer és Andy Murray is látta az adást, Rafának viszont nehezen ment felhívni őket, amin Roger és Andy is nagyon jól szórakozott.


Fotó: TennistoEternity/Facebook

Andy szerint brilliáns, hogy 52x megnyeri a Garrost valaki és nem tudja kezelni az instát.

Végül csak sikerült elérnie Rogert, akivel egy nagyon jó hangulatú beszélgetést folytatott le. Érdeklődtek egymásról, hol vannak, hogy vannak. A spanyol Indian Wells óta nem teniszezett, viccesen meg is jegyezte, hogy reméli nem felejtett el teniszezni. Roger falazni szokott. Beszéltek az akadémiáról, illetve Rafa érdeklődött a gyerekek felől. Szerencsére mindenki jól van. Roger térde pedig folyamatosan javul, ami nagyszerű hír. Szóba került, hogy mindketten fociztak is a tenisz mellett.


Fotó: TennistoEternity/Facebook

Aztán beszélt Murray-vel is Rafa, megbeszélték hogy játszanak egy meccset este a virtuális teniszjátékkal. Rafa meg is említette, hogy volt egy meccsük Rómában, ami nagyon sokáig tartott. Andy-nek nincsen saját karaktere, Rafa pedig Nick Kyrgiost ajánlotta neki.

Természetesen ugyancsak érdeklődtek egymás iránt, remélik hogy hamarosan személyesen találkoznak. Andy élvezi az otthonlétet a gyerekekkel, Rafa pedig Mallorcán pihen. Rafa aztán jó barátjával, Marc Lopezzel beszélgetett spanyol nyelven. Fantasztikus volt látni, hogy mennyire tisztelik, kedvelik egymást ezek a nagyszerű sportolók!

Forrás: TennistoEternity/Facebook
Borítókép: David J. Griffin/Icon Sportswire via Getty Images

Videók