Visszatér a tenisz csapat-világbajnokság

A Fucsovics Márton vezette mieink november 27-én Torinóban az ausztrálok, vasárnap pedig a horvátok ellen meccselnek.


A tavalyi kihagyás után visszatér a tenisz férfi csapat-világbajnokság; az idei Rakuten Davis-kupa finálé még izgalmasabbnak és szórakoztatóbbnak ígérkezik, mint valaha, ráadásul ismét szurkolhatunk a magyar válogatottért is!

Az új lebonyolítási rendszernek köszönhetően november 25. és december 5. között 18 csapat küzd meg Madridban, Innsbruckban és Torinóban a legendás kupáért. A hat darab hármas csoport nyolc legjobb nemzeti válogatottja jut tovább a negyeddöntőbe, ezt követően pedig kieséses mérkőzések döntik el az elődöntőbe, majd a döntőbe jutást. A Fucsovics Márton vezette mieink november 27-én Torinóban az ausztrálok, vasárnap pedig a horvátok ellen meccselnek.

A Viber ismét felületet biztosít a legnagyobb magyar teniszrajongók számára, hogy szurkolásukkal támogassák a magyar férfi válogatottat a Rakuten Davis-kupa fináléjában. Az igazi fanokat egy külön erre az eseményre fejlesztett magyar zászlós AR lencse várja, hogy minél kreatívabb módon drukkolhassanak és így támogassák csapatunkat. A Davis Kupa hivatalos közössége Magyarországon és világszerte egyedülálló felületet biztosít minden teniszrajongónak. A felhasználókat a legfrissebb hírek várják és közösen szurkolhatnak a többi drukkerrel. Az elkötelezett fanok pedig még több tartalomért, exkluzív hírekért, illetve videókért csatlakozhatnak a Globális Tenisz Közösséghez is.

 

Kosmos Tennis:

A Kosmos Tennis a Kosmos egyik leányvállalata, amely a globális tenisz események fejlesztéséért és menedzseléséért felel. A Kosmos Tennis megállapodást kötött a Nemzetközi Tenisz Szövetséggel egy új Davis Kupa formátum megalkotásáról és bevezetéséről a világcsoportban, valamint új innovatív versenyek szervezéséről is a további 25 éves megállapodás során. A Kosmos egy barcelonai székhelyű holdingvállalat, amelyet Gerard Piqué profi labdarúgó alapított és vezet, mely mögött Hiroshi Mikitani, a Rakuten elnök-vezérigazgatója áll.

 

A Rakuten Viberről:

 

A Rakuten Viber egy hanghívásra és üzenetküldésre szolgáló alkalmazás, ami összekapcsolja az embereket függetlenül attól, hogy hol élnek. Minden hónapban emberek százmilliói lépnek kapcsolatba a szeretteikkel üzenetküldés, kiváló minőségű hang- és videohívások és számos egyéb szolgáltatás segítségével. A Viber minden egyéni hívását és személyes csevegését, illetve minden csoportos csevegését beépített végponttól-végpontig tartó titkosítás védi, így a beszélgetések mindig bizalmasak maradnak.

A Rakuten Viber a Rakuten Inc. része, amely az e-kereskedelem és a pénzügyi szolgáltatások terén világelső. Az FC Barcelona hivatalos kommunikációs csatornája, valamint a Golden State Warriors hivatalos azonnali üzenetküldő és hívóalkalmazás-partnere.

Forrás és képek: redlemon.hu

Videók