Serena Williams elképesztő parádéja - videó

Tavasszal tért csak vissza.


Eredmények: Nők, elődöntő: S. Williams (amerikai, 25.)-Görges (német, 13.) 6:2, 6:4 Korábban: Kerber (német, 11.)-Ostapenko (lett, 12.) 6:3, 6:3

 
A 23-szoros Grand Slam-győztes Serena Williams (tavasszal tért vissza!!!!) lesz Angelique Kerber ellenfele a wimbledoni teniszbajnokság női versenyének döntőjében, miután csütörtökön két szettben verte a német Julia Görgest.
 

A hétszeres bajnok Williams a 11. elődöntőjét vívta Londonban, s az előző tízből csak egyet vesztett el - 2000-ben nővére, Venus ellen. A szülési szabadságáról tavasszal visszatért amerikai - aki jelenleg csak 181. a világranglistán - remek játékkal hamar szettelőnybe került, ám a második felvonásban 5:3-nál nem tudta kiszerválni a mérkőzést. Az első GS-elődöntőjében szereplő Görges azonban váratlanul semmire elvesztette az adogatását, ami már a meccsbe került. A találkozó 1 óra 11 percig tartott.
 
A 36 éves Williamsre a szombaton 15 órakor kezdődő fináléban a kétszeres Grand Slam-bajnok Kerber vár. Kettejük 2007 óta íródó különpárharcában az amerikai sztár vezet 6-2-re. 

Videók