Rólunk

A sport365.hu Magyarország legdinamikusabban fejlődő sportoldala, szerkesztőségünk napi 60 - 70 friss magyar és nemzetközi hírt tesz közzé az olvasók számára.

Célunk:

Magyarország kedvenc online sportújságjává válni.

Küldetésünk:

Modern és fiatalos, felhasználó barát oldal segítségével, professzinálisan informálni a hazai sportszerető olvasókat, ezzel népszerűsítve a sportot, mint életérzést Magyarországon.

Tartalom:

Híreink magukba foglalják a magyar foci a nemzetközi foci minden nagyobb és meghatározó eseményét. Foci rovatainkban szerkesztőink napi szinten foglalkoznak a hazai NB1, NB2, NB3, híreivel. Nemzetközi foci rovatunkban a Bajnokok Ligája és Európa liga élő közvetítések mellett, megtalálható a Premier League, Primera Division, Budnesliga, Seria A összes híre.

Autó-motor rovatunk, olyan izgalmas az autó sport szerelmeseinek fontos eseményeknek, híreknek az otthona ahol minden a Formula1, MotoGp, nemzetközi és hazai Rali rajongó megtalálja a számára megfelelő tartalmat.

Amerikai sportok rovatunk a ma már Magyarországon is egyre népszerűbb USA sportokat kínálja olvasóink számára. Hírek és beszámolók készülnek a kosárlabdáról NBA, amerikai fociról NFL, jégkorongról NHL, baseballról MLB, autósportról NASCAR.

Kézilabda rovatunk foglalkozik a magyar válogatott híreivel és nagy hangsúlyt fektet a hazai férfi kézilabda és női kézilabda, valamint a nemzetközi kézilabda világ híreire.

Kosárlabda tartalmaink összefoglalják a magyarok szerepléseit Európában a magyar férfi és női válogatott híreit és nagy hangsúlyt fektet a hazai férfi kosárlabda és női kosárlabda híreire, összefoglalóira, eredményeire.

Az Egyéb rovatban olyan tartalmakat és híreket találhatnak az olvsók, mint a vizilabda, jégkorong, röplabda, tenisz, póker, küzdősportok, egyéni sportok.

Funkciók:

ÉLŐ - Minden héten több hazai és nemzetközi sportesemény közvetítünk, az élő közvetítések funkciónk a sport365.hu fontos eleme.

BLOG - Felhasználóink saját blogot vezethetnek Sport365 Blog rovatban oldalunkon, mely blogok folyamatosan szerkesztőségünk által monitoringolva vannak, az arra érdemesek kikerülnek a fő oldalra.

FÓRUM - Beszélgess, fórumozz barátaiddal, ismerőseiddel vagy ismeretlen sportfanatikusokkal és legyél egy igazi fórum közösség tagja a sport365.hu-n.

ADATBÁZIS - Minden ami adat. A legfontosabb hazai és nemzetközi csapatok és játékosok adatbázisa, itt mindent megtalálsz a kedvenc csapatodról játékosodról.

VIDEÓK, FOTÓK -  Mi szeretjük megnézni a legszebb gólokat, a legnagyobb előzéseket, a legizgalmasabb eseményeket, ezt megosztjuk olvasóinkal a videók és fotók rovatban minden nap.

TABELLÁK - Minden fontos tabella aktuálisan megtalálható oldalunkon legyen az NB1, NB2 Nyugat,  NB2 Kelet, NB3 Alföld, NB3 Bakony, NB3 Dráva, NB3 Duna, NB3 Mátra, NB3 Tisza, Premier League, Bundesliga, Primera Division, Ligue 1, Serie A.

ÉLŐ eredmények - Minden, ami élő erdemény egy helyen, kövesdd a legnagyobb és legkisebb foci klubbok eredményeit nálunk.

Bármilyen kérdésed vagy észrevételed van kérjük írd meg nekünk itt.

Sport365.hu