Szerkesztő: Nagy Benjámin | M4 Sport
2018. 10. 19. 09:42

Nem feltétlenül jogtalanul!

 

A Fatum Nyíregyháza meglepetésre 3–0-ás vereséget szenvedett a vendég Vasas Óbuda együttesétől a női röplabda Extraliga csütörtöki rangadóján. A hazaiak vezetőedzője, Hollósy László keményen kritizálta játékosait.

 

A Nyíregyháza pár nappal ezelőtt hatalmas bravúrt hajtott végre, idegenben 2–0-ról 3–2-re legyőzte a Békéscsaba csapatát, azonban Hollósy László úgy érzi, arról a találkozóról csupán három játékosa tért vissza Nyíregyházára.

„Gyakorlatilag három ember tért vissza Békéscsabáról” – mondta. Arra a kérdésre, hogy mi történhetett csapatával az elmúlt napokban, a következőket válaszolta: „Meg kéne kérdezni a lányokat. Azt hittük, megvertük a Békéscsabát, akkor gyakorlatilag mi vagyunk a röplabdázás anyakirálynői. Gyakorlatilag nulla teljesítményt sikerült nyújtani. Nem egy, hanem három-négy játékos elfogadhatatlan kategória, egyszerűen nem találok szavakat.”

Hollósy vezetőedző kitért arra is, hogy minden valaminek a következménye: „Ameddig egy profi játékosnak otthon kéne pihennie és felkészülni, addig az én játékosaim egész Nyíregyháza kávézóit bejárták. Nagyon lazák voltak, csak pont itt nem sikerült nagyon lazának lenni a mérkőzésen.”

A szakember elmondta, nem az indulat beszél belőle, már az összecsapás előtt az öltözőben érezte ezt a hangulatot.
 
„Jöttem is ki az öltözőből és mondtam a kollégáimnak, hogy nagyon nem tetszik a csapat hozzáállása. Nem baj, remélem ez a pofon jókor jött.”

Hollósy László elnézést kért a szurkolóktól majd kiemelte, „ilyen mentalitással nem lehet egy sportolónak felmenni a pályára”.

A Nyíregyháza trénere a vereségből levonható következtetésekről is beszélt: „Gyakorlatilag nem voltunk élesek. Azt hittük, a Vasas majd megadja magát, mert nagyon szép kis klip van a mérkőzés előtt, meg nagyon szép hangulat van, aztán majd mi megvárjuk, hogy az ellenfél elhibázza. Az ellenfélen látszódott az elején, hogy megilletődöttek voltak, csak aztán mi nem csináltunk semmit. Föl voltak téve a labdák és nem támadtunk be. Két darab ütő volt, aki csinált valamit. A többi 16 meg 7 százalékokat termelt. Ez nem csak röplabdában nem jó, hanem ha snookerben ennyit ütnék, a dákómat felgyújtanám utána.”

A kép forrása: origo.hu
Cimkék: röplabda

Legfrissebb híreink


Élő eredmények