Hazai páros irányítja a Kazincbarcika munkáját

A férfi röplabdacsapatot a Toronyai Miklós - Szabó Dávid kettős


Toronyai Miklós irányítja vezetőedzőként a Vegyész RC Kazincbarcika férfi röplabdacsapatát a 2020/21-es szezonban.

A klub honlapjának pénteki közleményéből kiderült: az idén 41 éves Toronyai munkáját a városhoz és az egyesülethez hozzá hasonlóan kötődő Szabó Dávid segíti másodedzőként.

Kiemelték: Toronyai fiatalon játszott Nyíregyházán, majd tagja volt a VRCK első és második "aranykorszakának" is. A két időszak között pedig külföldön is tartalmas, sikeres éveket tudhatott maga mögött.

Hozzátették: Toronyai még az előző szezonban is a Vegyész segítségére tudott lenni, miközben már a klub utánpótlásában edzősködött.

 

Toronyai Miklós és Szabó Dávid első gondolatai, mint a Vegyész edzői

Toronyai Miklós lesz a Vegyész RC Kazincbarcika férfi röplabdacsapatának vezetőedzője a 2020/21-es szezonban, munkáját Szabó Dávid fogja segíteni másodedzőké...


Az ugyancsak kazincbarcikai születésű, 30 éves Szabó nem hagyott még fel profi pályafutásával, azonban vállműtét, valamint azt követően hosszú regeneráció vár rá, így - amennyiben a kezelések sikeresek lesznek - leghamarabb a következő szezon második felében játszhat.

A kazincbarcikai csapat játékosai július eleje óta konditermi edzéseken vesznek részt, a jövő héttől alapozás vár rájuk, míg a gárda felkészülése hivatalosan július 21-én kezdődik.

 

Borítókép: vrck.hu

Videók