Póker: elképesztő nyeremények Tony G. házában

Szeptember 3-án egy új promóciót indított a PartyPoker.com Tony’s House néven. Az október első hetéig tartó sorozatban elképesztő nyereményeket sorsolnak majd ki, a jelentkezés, pedig roppant egyszerű!


Ebben a játékban nem kell megküzdeni a részvételért, hiszen bárki egyszerűen beszállhat” – mondta el Tony G –  „A promóció mindenki előtt nyitva áll, mindössze egy PartyPoker pontra van szükség. A nyeremények azonban lenyűgözőek. Hétfőtől péntekig naponta ötezer dollár értékű, míg vasárnaponként tizenötezer dollár értékű nyeremény vár gazdára. A játék döntője pedig október hetedikén lesz, amikor a húszezer dollár értékű díjakon kívül egy VW Golf GTI-t is lehet nyerni” – tette hozzá a Team PartyPoker.com profija.

A promóció szeptember 3-tól egészen október 7-ig tart és Tony G elmondása szerint naponta hatalmas nyeremények várnak gazdára. A főnyereményen és a pénzjuttatások mellett a napi és heti tornákon Smart TV-k, játékkonzolok és iPhone-ok várnak gazdára.

Ami a jelentkezést illeti: mindössze egy pontot kell szerezni, ami feljogosítja a játékosokat a napi nyereményjátékban való részvételre. A pontok gyűjtéséhez egy hat dolláros versenyen kell részt venni.

Ha valaki húsz pontot gyűjt, akkor mindegyik napi sorsoláson részt vehet. A heti nyereményjátékban való részvételhez legalább ötven dollárt kell befizetni a játékos saját számlájára HOUSE kóddal, míg a döntőben való részvételhez legalább száz dollár befizetése szükséges GOLFGTI kóddal.

Azok, akik csak most regisztrálnak a PartyPoker.com oldalon, az első valódi befizetés mellé öt ingyenes részvételi jegyet is kapnak a napi versenyekre.

Videók