Szerencsejátékon bukott milliókat Abramovics

A Chelsea orosz tulajdonosa, Roman Abramovics online pókeren szabadul meg felesleges pénzétől. Az üzletember eddig megközelítőleg 3,5 millió dollárt bukott el.


Roman Abramovics a Chelsea tulajdonosa, amikor nem épp egy sztár játékost akar vásárolni csapatába, akkor szívesen tölti az időt pókerezéssel.

Azonban a pókertudása nem egészen professzionális, hiszen a Poker Table Ratings adatai alapján az orosz milliárdos 2008 szeptembere óta, mintegy 3,5 millió dollárt vagyis, 670 millió forintot kártyázott el az üzeltember.

A "scout326" felhasználó neven játszó orosz szakember 172.492 leosztás (hand) alatt bukta el a gigantikus összeget a nagy népszerűségnek örvendő PokerStrars termében. Angol és amerikai hírek szerint ezzel az összeggel, valószínűleg minden idők egyik legnagyobb vesztője a világ vezető online termében.

Abramovics vagyonát megközelítőleg 23 milliárd dollárra becsülik így nem valószínű, hogy álmatlan éjszakákat okoz neki az alig több mint 3 milliós veszteség.

Abramovics PLO és NLHE-asztalokon játszik 5/10, valamint 50/100 dolláros limitek között szinte minden téten. Különösen kedveli a $10/$20-os NLHE-játékokat, ott előfordult olyan is, hogy 64.000 leosztás alatt több mint egymilliót szórt el.

A londoni csapatot 2003 óta vezető tulajdonost a 61. leggazdagabb embernek tartják számon a világon.

Videók