Póker - Versenyen rabolták ki Montgomeryt

Az egyik leghíresebb kaszinóban, a Las Vegas-i Bellagioban rabolták ki Scott Montgomeryt, aki tehetetlen volt a bűnözővel szemben, aki késsel fenyegette meg a mosdóban.


Scott Montgomery a World Poker Tour Festa al Lagón vett részt, amikor a Bellagio mosdójában átadni kényszerült értéktárgyait. Montgomery a twitteren osztotta meg negatív élményét a rajongókkal: „Ma kiraboltak a Bellagióban. Egy fekete fickó kést rántott rám a mosdóban. Odaadtam a tárcámban lévő kétezer dollárt és elment… Hívtam a biztonságiakat, de vagy 15 percig tartott, mire odaértek, így nem kapták el. Alkalmatlan balfékek. Még azt sem kérték, hogy nézzem meg a biztonsági felvételeket.”

Montgomery felháborodása jogosnak mondható, hiszen egy ilyen eseményen a szokásosnál is nagyobb figyelmet szentelnek a biztonságnak. A játékosnak szerencsére semmi baja nem esett, azonban az eset méltán váltott ki indulatokat sokakban.
 „A biztonságiak csak annyit mondtak, hogy nos, az élet szívás, további szép napot. Nagyon ideges lettem.” A biztonsági őrök nem igazán rokonszenveztek a játékossal, akinek valószínűleg nem az a kétezer dollár volt az összes vagyona. Felmerül a kérdés, hogy ha egy kaszinóban ennyire nem védik az embereket, vajon mennyire lesz kedvelt „munkahelye” ez a terep a rablóknak. Bár Montgomery hamar visszaszerzi a mosdóban elvesztett pénzt, a rablótámadás mindenképpen negatív reklám a kaszinónak.

Finy Krisztina
 

Videók