Josh Arieh hatalmas pofont adott a teljes WSOP mezőnyének

Hatalmas meglepetésre Josh Arieh vezet a harmadik nap után a világ elszőszámú póker tornáján, a The Poker Player's Championshipen.


Javában folyik a WSOP 2011 elsőszámú tornája, a The Poker Player's Championship, ahol az induláshoz nem kevesebb mint 50 ezer dollárt kellett letenniük a jelentkezőknek az asztalra, azonban 6 millió dolláros összdíjazással számolhatnak a fináléban a versenyzők.

A második nap után az idei WSOP egyik új felfedezettje, Ben Lamb vezette a zsetonrangsort, ám mostanra véget ért a harmadik szakasz is, amely persze alaposan felforgatta a sorrendet.

A listát immár a Full Tilt Poker amerikai profija, Josh Arieh vezeti 1,8 millió chippel, aki fantasztikus napot produkált, így megérdemelten áll harcban a végső győzelemért.

Ez utóbbi már nincs is olyan messze, mivel a továbbiakban csak 29 játékos harcol a győzelemért, igaz ebben a mezőnyben rengeteg nemzetközileg is elismert sztár, vagy sztárpalánta várja a folytatást. Phil Hellmuth például az ötödik helyre kapaszkodott fel 1,1 millió zsetonjával, de nincs túlságosan lemaradva a dán Gus Hansen (774 ezer) és persze Ben Lamb (582 ezer) sem.

Nem beszélve az egyelőre kevésbé ismert játékosokról, mely kapcsán az oroszok valószínűleg ünnepelnek, hiszen Vladimir Shchemelev 1,1 millió zsetonjával a negyedik helyen áll.

Videók