Full Tilt Poker, avagy hová tűnt a pénzem?

Szinte napról-napra fokozatosan épül le a Full Tilt Poker, sőt a világ vezető online pókertermének a helyzetét csak tovább rontja, hogy már egy regisztrált játékosát sem tudja kifizetni.


Még mindig romokban a világ egyik legnagyobb pókterme, a Full Tilt Poker. A gondok ott kezdődtek, amikor korábban az Alderney Gambling Contol Commission - az üzemeltető vállalat - egyik napról a másikra bejelentette, hogy fizetési problémák miatt meghatározatlan időre visszavonja a működtetéshez szükséges licencet.

Könnyen lehet, hogy a határozat miatt, végleg lehúzhatja a rolót az online póker piacvezetője.

A problémát csak tovább fokozza, hogy az oldal regisztrált játékosai nem tudnak hozzájutni számlájukhoz. Az üggyel kapcsolatban július végén Londonban tárgyaltak, ahol több zsugás is abban bízott, hogy visszakapja a pénzét, de ez nem így történt.

Öt órányi egyeztetés után nem született döntés. Egy dolog azonban nyilvánvalóvá vált, mégpedig az, hogy a kifizetések egyelőre meghatározatlan időre szünetelnek.

Több játékos hangot adott nemtetszésének és követelte az online oldalon nyert pénzét, de a Full Tilt semmilyen körülmények között sem tudott eleget tenni a kifizetési kérelmeknek.

A Full Tilt piacvezető szerepe tehát "halálos sebet" kapott amiből a közeljövőben a konkurencia profitálhat.

A világ legnagyobb pókerjátékosai közzül többek közt, Gus Hansen, Phil Ivey és Phil Helmut is érthetetlenül áll az eset előtt.

Ecsedi László
 

 

Videók