40 milliót kaszáltak a magyarok Sunday Millon PokerStars versenyen

Két magyar játékos is a döntő asztalon küzdött a múlt vasárnap megrendezett, izgalmas pillanatokkal teli Sunday Million versenyen.


Ketten összesen több mint 200 000 dollárral lettek gazdagabbak. Ennyit ért a harmadik és hatodik helyezés.

A világ legnagyobb heti online pókerversenyének számító - a PokerStars által immáron ötödik éve megrendezésre kerülő - Sunday Million, mely egy 200+15 dolláros No Limit hold’em verseny, az elmúlt vasárnap is hatalmas mérkőzést hozott a pókeresek számára. Az ezúttal megduplázott összedíjazású, több mint 2 millió dolláros pókercsata 2 magyar játékos számára is sikerrel zárult. Míg “Royalize” 143 318, addig “frtk” 61 422 dollárral növelte bankrollját a verseny végeztével.

A verseny eleve rendhagyó módon kezdődött, hiszen a vasárnapi nagyversenyek kezdési időpontját az európai játékosokhoz igazodva, két órával korábbra hozták, és ennek alkalmából még meg is duplázták a június 5-én megrendezésre kerülő nagyversenyek garantált nyereményalapjait, így a Sunday Millionét is. Ez valóban csábítóan hatott, és az átlagosan 7070 fős nevezőtábor helyett ezúttal több mint 10 000 főre nőtt az online játékosok száma.

A magyar játékosok ismét bebizonyították, hogy van helyük az online póker világában, és nem adják alább, mint a döntő asztal.
 

Videók