100 millió dollárt fizetett vissza a PokerStars

A PokerStars bejelentette, hogy eddig több mint százmillió dollárt fizetett vissza a korábbi amerikai ügyfeleinek, és folytatja a kérelmek teljesítését,


A PokerStars április 20-án megegyezett az amerikai Igazságügyi minisztériummal, hogy kifizetheti a játékosok bennragadt pénzét.

A PokerStars üzemelteti a világ egyik legnépszerűbb online pókeroldalát, és szolgálja ki a világ legnagyobb pókerközösségét a pokerstars.com, illetve a társult oldalain keresztül, aahol valódi és kihívásokkal teli, tudás alapú, egymás elleni pókerjátékokat és versenyeket kínál.

A PokerStars garantálja hogy a legjobb minőségű pókerélményt nyújtja a legmagasabb biztonsági előírások mellett, valamint elkötelezett a társadalmilag felelős vállalati működés iránt a világ minden táján, ahol tevékenységet végez.. A vállalat a Man-szigeti kormány licence alatt üzemel világszinten (kivéve a francia, az olasz és az észt oldalakat, melyek a helyi törvény szabályozása alá esnek). A PokerStars ezenkívül minden olyan országban igényelt online póker szolgáltatási engedélyt, ahol ezt a helyi szabályozások lehetővé teszik.

Videók