Videó! - Dombi, Kökény és Verrasztó Evelin a Hungaroringen

Saját és autóik határait feszegette Dombi Rudolf, Kökény Roland és Verrasztó Evelin a Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrumban.


Négykeréken is verhetetlen a londoni aranypáros - Azt eddig is tudtuk, hogy a kajakkal szinte mindent tudnak a vízen, ám most az is kiderült a Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum off-road parkjában és a tanpályán, hogy az autókkal is fantasztikus dolgokra képes a londoni olimpia aranyérmes kajakpárosa, Dombi Rudolf és Kökény Roland. A két londoni hőst ezúttal Dombi barátnője, Verrasztó Evelin is elkísérte, és ha már ott volt a Hungaroringen, akkor a fiúkkal együtt ő is végigszáguldott a legendás aszfaltcsíkon. Noha a kanyarok vételében, a szlalom pálya, vagy éppen az erdei akadályok leküzdésének módjában szinte sosem értettek egyet, abban feltétlenül megegyeztek mindhárman, hogy kifejezetten hasznos időt töltöttek el a tanpályán, ahol az elvégzendő gyakorlatokkal igenis megtanulható az, miként kezeljék a közutakon a váratlan helyzeteket.

Evelin semmivel sem maradt el a két kajakos teljesítményétől a VW Amarok volánja mögött, majd a tanpályán is bebizonyította, nem a véletlen műve, hogy lassan három éve balesetmentesen közlekedik a közúti forgalomban. A fiúk számára – noha ők egy hajóban ülve versenyeznek – most létfontosságú volt, hogy bebizonyítsák, melyikük a jobb. Nos, az Off-road pályán Kökény Roland, míg a tanpályán Dombi Rudolf bizonyult minimális különbséggel jobbnak.

A létesítmény célja, hogy a biztonságos közlekedés fontosságát hirdesse, és jutassa el minél több emberhez. A tanpálya a vézhelyzetekre való felkészítés mellett csapatépítő tréningek szervezésére is alkalmas.

Videók