Ralizni fognak a magyar Olimpikonok a hétvégén - beharangozó

A 2010-es győztes magyar versenyző, Korda Erik autót cserélt, és egy Toyotával próbálja megismételni a két évvel ezelőtti sikerét – Hatalmas hőség várható az FIA Terep-rallye Világkupa futam valamennyi napján.


Immár szinte minden készen áll arra, hogy ismét összecsaphassanak egymással a terep-rallye legjobbjai augusztus 23. és 26. között a Győr mellett kijelölt vadonatúj pályákon a 2012-es HunGarian Baja FIA Világkupa futamon. Az autósok között 2010-ben győztes Korda Erik az utolsó pillanatban autót cserélt, és egy Toyotával vág neki a versenynek.

A főszervező Garamvölgyi Zoltán mindent megtett, hogy a közönséget maximálisan kiszolgálja: a pénteki szuperspeciálon valamint az ETO Parkban rendezendő rajtceremónián több olyan sportolóval is találkozhatnak a kilátogatók, akik a londoni olimpián eredményesen képviselték Magyarországot. Ott lesz többek között a magyar cselgáncs-válogatott két érmese, Csernoviczki Éve és Ungvári Miklós, az élete első olimpiáján pontszerzőként záró 19 éves ökölvívó, Harcsa Zoltán, a tízpróbázó Szabó Attila, a két gyönyörű hableány, a szörfös Detre Diána és a műugró Gondos Flóra, de szintén jelezte részvételét hazánk egyetlen gyorsasági motoros Európa-bajnoka, Győrfi Alen is.

Videók