Exkluzív fotók: vadul buliztak az olimpikonok a londoni éjszakában

Amikor leszáll az éj Londonban, egy új verseny veszi kezdetét a brit fővárosban. Ki nyer? Az az olimpikon, aki legtovább bírja a bulizást a bárokban és klubokban. Galériánkban a versenyek feszültségeit magukból kivetkőzve levezető sportolókat tekinthetitek meg!


Ryan Lochte, az amerikaiak klasszis úszója például a Chinawhite nevű szórakozóhely VIP-részlegében partizott, miközben kezében 2000 fontos koktélokat szorongatott és DJ-ző csapattársát, Tyler Claryt figyelte. Lochte később sokadmagával egy kis taxiba préselődve távozott a helyszínről, látszólag eléggé ittas állapotban.

Ugyanebben a szórakozóegységben múlatta az időt a brit csapat is. Richard Chambers és Mark Hunter evezősök már igencsak jól érezték magukat, amikor egy riksán megérkeztek a Chinawhite-ba, de Sophie Hosking sem igazán fogta vissza magát az éjszaka során.

Danielle King is megjelent a bulin, akinek barátja talán túlzottan is megörült hirtelen jött népszerűségének, de tiszteletét tette a 200 méteres pillangóúszás dél-afrikai bajnoka, Chad Le Clos is.

A libanoni Katya Bachrouche pedig egész egyszerűen a hóna alá kapott egy neki megtetsző fiatalembert, akivel aztán távozott a helyszínről.

Videók