ÉLŐ: Brazília - Venezuela, Copa América

A brazil válogatott is megkezdi a menetelést a Copa Américán Venezuela ellen. Kövesse nálunk élőben a gólzáporosnak ígérkező meccset!


A házigazda argentin válogatott botlott az első fordulóban Bolívia ellen, ami plusz motivációt adhat a brazil csapatnak Venezuela kitömésére. Most megmutathatják az ősi riválisnak, hogy van mitől tartaniuk, ha idén meg akarják nyerni a kontinenstornát Messiék.

A Brazil csapatban ott van az idei átigazolási szezon legsűrűbben emlegetett játékosa, Neymar is. A 19 éves új csodagyereket ugyan a Santosnál akarják tartani, egy kiugró brazil szereplés a Copa Americán tovább növelhetné az értékét és kérőinek számát.

A venezuelai csapat erőssége Mano Menezes, brazil szövetségi kapitány szerint a gyorsasága, amellyel igencsak borsot törhetnek csapata orra alá, ennek ellenére nem izgul túlságosan.

- Nyugodt vagyok, mivel keményen dolgoztunk. Természetes, hogy nő a feszültség ahogy mi is közeledünk a torna nyitányához.

A két csapat eddig húsz alkalommal találkozott egymással, ebből elképesztő módon tizennyolcszor a brazilok nyertek, ráadásul az eddigi gólátlag 4,4-es.

A gólzápor tehát garantált! Kövesse velünk a meccset percről-percre ÉLŐ közvetítésünkben!

Videók