Vb 2014: ki lehet egyáltalán képes megállítani Messit?

Haris Medunjanin, a bosnyák labdarúgó-válogatott középpályása szerint nincs ellenszer Lionel Messi, az argentin válogatott és az FC Barcelona csatárának játékára.


Messi a Maracanában szerzett fantasztikus találatával győzte le a bosnyák válogatottat a világbajnokság első fordulójában.

Haris Medunjanin, a goal.comnak elmondta, reméli, hogy Messi a világbajnoki címig repíti az argentin válogatottat.

„Lehetetlen megállítani. Egyetlen ember van, aki képes megállítani Messit, és az Messi saját maga. A találkozón egy óráig semmit nem csinált, és amikor látta, hogy a csapatának szüksége van rá, egy fantasztikus gólt szerez” – mondta Medunjanin.

A találkozón az Muhamed Besic őrizte az argentinok zseniét, aki a Ferencváros alapembere, de a goal.com szerint a fiatal játékos nem sokáig marad az OTP Bank Ligában, ugyanis játékával felhívta magára a figyelmet, és ha még egy-két jó meccset produkál, nagy valószínűség szerint Európa egyik élcsapatában kezdi a következő szezont.

A Ferencváros részéről elmondták, még nem tárgyaltak Besic átigazolásáról, de azt előre kikötötte a klub vezetése, hogy 2-3 millió eurós ajánlat alatt szóba sem állnak az érdeklődőkkel.

Videók