Neymar kihívja Messit a világbajnokságon

A brazil sztár arról álmodik, hogy hazaviszi a világbajnoki trófeát.


Neymar és Lionel Messi barátok, hiszen a kapcsolatuk túlmutat azon, hogy ugyanannál a klubnál, a Paris Saint Germainnél játszanak.

Jelenleg azonban riválisok, mivel az egyikük Brazíliával, a másikuk pedig Argentínával próbálja majd megnyerni a világbajnokságot.

A The Telegraphnak adott interjújában Neymar elmondta, hogy jó formában van a remélhetőleg számára és hazája számára is nagy tornát hozó esemény előtt.

„Nagyon boldog vagyok a klubomnál, úgy érzem, jól felkészültem a tornára. Néha beszéltünk Messivel arról, hogy esetleg az elődöntőben vagy a döntőben találkozunk. Messinek azt mondtam, hogy nyerni fogok, és le fogom őt győzni” – mondta Neymar.

30 évesen Neymar csúcsformában érkezik a világbajnokságra, miután kiválóan kezdte a szezont a PSG-vel. Minden sorozatot figyelembe véve 19 mérkőzésen 13 gólt szerzett és 11 asszisztot adott.

„Pályafutásom során olyan dolgokat értem el, amiket soha még csak el se tudtam képzelni. Ha ma véget érne a pályafutásom, én lennék a legboldogabb ember a világon. A világbajnokság megnyerése a legnagyobb álmom. Lesz még egy esélyem, és remélem, hogy megkapom.”

Kezdődik a világbajnokság. Itt az ideje egy kis játéknak. Ki lesz a Sport365 világbajnokságának világbajnoka? Csatlakozzatok a képre kattintva!

Borítókép: Ashish Vaishnav/SOPA Images/LightRocket a Getty Images

Videók