Neymar: a mai lett karrierem egyik legnehezebb napja

Szívszorító bejegyzést tett közzé a brazil.


Neymar közösségi oldalán reagált a vele történtekre.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Neymar bokasérülést szenvedett a világbajnokság csoportkörének első mérkőzésén. A szerbek elleni győzelmet követően még nem lehetett pontos információt tudni a játékos állapotáról, egy nappal később azonban a csapat orvosa megerősítette, Neymarnak ki kell hagynia a további csoportmeccseket.

A rossz hír megjelenését követően a labdarúgó egy szívszorító bejegyzésben írt érzéseiről.

„Nincs magyarázat arra a büszkeségre és szeretetre, amit amiatt érzek, hogy a nemzeti csapat mezét viselhetem. Ha Isten lehetőséget adna arra, hogy A büszkeségre és szeretetre, amit a póló viselése miatt érzek, nincs magyarázat. Ha Isten lehetőséget adna arra, hogy újra megszülessek és országot válasszak magamnak, Brazíliát választanám” – kezdte bejegyzését.

„Semmi nem magától értetődő vagy könnyű az életemben. Mindig hajszolnom kell az álmaimat és a céljaimat. Soha senkinek nem kívánok rosszat, hanem segítek a rászorulóknak.”

„A mai nap az egyik legnehezebb pillanata lett a karrieremnek... és megint egy vb-n. Van egy sérülésem. Igen unom és fájni fog, de biztos vagyok benne, hogy lesz még lehetőségem visszatérni, mert mindent megteszek azért, hogy segítsek az országomnak, a csapattársaimnak és magamnak.”

„Sokáig kell várni, hogy az ellenség így lecsapjon? Soha!”

„A lehetetlen Isten gyermeke vagyok és a hitem végtelen!” – zárta sorait.

Kezdődik a világbajnokság. Itt az ideje egy kis játéknak. Ki lesz a Sport365 világbajnokságának világbajnoka? Csatlakozzatok a képre kattintva!

Borítókép: Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

 

Videók