Felháborodtak a szurkolók, amikor meglátták a ghánai stábtag tettét

Nem biztos, hogy jó ötlet volt elővenni azt a telefont.


Nagy port kavart az interneten az a videó, amely a ghánai csapat egyik tagjáról készült, aki megpróbált egyet szelfizni a dél-koreai vereség után sírva fakadó, Son Heung-minnel.

A ghánai válogatott Mohammed Salisu és Mohammed Kudus találataival 2-0-ra elhúzott Dél-Korea ellen, ám a második félidőben Cho Gue-sung három perc alatt két fejest is szerezve egyenlítettek a „vendégek”. Örömük azonban nem tartott sokáig, mivel Kudus újra célba vette a kapujukat, és ezzel beállította a végeredményt. A vereség után nehéz feladat vár Dél-Koreára, mivel a továbbjutáshoz le kell győznie a portugál válogatottat.

Ennek tudatában nem meglepő, hogy a csapat sztárja, Son a Ghána elleni verséget követően nem tudott uralkodni az érzelmein és elsírta magát. Ezt látva a ghánai csapat edzői stábjából többen is odamentek a játékoshoz, hogy megvigasztalják őt, ám egyikük sokak szerint pofátlan lépésre szánta el magát.

Az egyik ghánai segítő ugyanis úgy döntött, megragadja az alkalmat, és szelfit készít a sztárral. A Tottenham Hotspur játékosa azonban nem örült és elkapta a fejét a kamerától, majd szomorúan a földre rogyott.


Az esetről készült felvételek gyorsan terjedni kezdtek az interneten, a szurkolók pedig nem fogták vissza magukat, amikor hozzászóltak a felvételhez.

„Tudom, hogy ezt a WhatsApp csoportos csevegésében küldte” – viccelődött egyikük.

„Ez ugyanolyan, mint Salt Bae, aki egy képet akart a sérült Mohamed Salah-val”
– jegyezte meg egy másik drukker.

„Nincs szégyenérzete” – tette hozzá egy harmadik.

Az eset egyébként a csapatnál sem tetszett mindenkinek, a ghánaiak egy másik tagja jelezte társának, hogy rakja el a telefonját.

Borítókép: Marc Atkins/Getty Images

Videók