Az ecuadori szurkoló nem rejtette véka alá, mit gondol a VAR ítéletéről - videó

Nem csökken a feszültség a vb körül.


Heves reakciót váltott ki az egyik ecuadori szurkolóból a csapat meg nem adott gólja.

A 2022-es világbajnokság nyitómérkőzésén a házigazda Katar Ecuadort fogadta. A mérkőzést a „vendégek” kezdték jobban és Enner Valencia révén már az első percekben gólt szereztek. Nem sokáig tartott azonban az örömük, mivel a gólt a VAR-os ellenőrzés után lesre hivatkozva érvénytelenítették.

Az ellentmondásos körülmények közt elvett gól megfelbőszítette az ecuadori szurkolókat, akik közül egyikük hevesen reagált a történtekre. A történteket látva a drukker felpattant a helyéről, majd ujjait dörzsölve arra utalt, hogy a házigazdák lefizették a játékvezetőket a győzelem érdekében.

„Csend legyen! Ülj le!" – kiáltott rá az ecuadorira, mire ő nyugalomra intette az őt felszólítót, végül pedig helyet foglalt.

A videó közzétételét követő 20 percen belül egy tweet már 7000 megosztást és 51 000 kedvelést gyűjtött be. A felvétel jó példája annak, hogy még mindig mennyire feszült a helyzet a sokat kritizált katari világbajnokság között.

A nyitómérkőzést végül az ecuadoriak nyerték 2-0-ra, miután Enner Valencia két góljának köszönhetően.

Borítókép: Pablo Morano/BSR Agency /Getty Images

Kezdődik a világbajnokság. Itt az ideje egy kis játéknak. Ki lesz a Sport365 világbajnokságának világbajnoka? Csatlakozzatok a képre kattintva!

 

Videók