A portugál sajtó állítja vagy akarja, hogy Ronaldo hazacuccoljon?

A lapok szerint már pakol az ötszörös aranylabdás.


Portugál sajtóhírek szerint Cristiano Ronaldo készen áll arra, hogy otthagyja válogatottját és idő előtt hazautazzon a világbajnokságról.

Ahogy arról korábban beszámoltunk a portugál válogatott szövetségi kapitánya, Fernando Santos kihagyta a kezdőkeretéből Cristiano ronaldót a Svájc elleni nyolcaddöntőben. Az ötszörös aranylabdás csak csereként jutott szerephez, ami állítólag újabb feszültséghez vezetett a csapatnál.

Bár Ronaldo a közösségi oldalán a mérkőzést követően gratulált csapatának és a mesterhármast szerző Goncalo Ramosnak, a meccs másnapján nem volt hajlandó a cserékkel együtt edzeni és inkább a konditerembe ment, ahol a kezdők készültek.

A record.pt szerint annak ellenére, hogy mind két fél békét közvetít kifelé a helyzet nem rózsás, sőt odáig fajult, hogy Ronaldo közölte az edzőjével, összecsomagol és elhagyja a válogatottat.

A portugál szövetségnél ugyanakkor tagadják a híreket, és azt mondják Ronaldo minden nap egyedülálló eredményeket halmoz fel a nemzeti csapat és az ország szolgálatában, amelyet tiszteletben kell tartani, és amely igazolja a nemzeti csapat iránti elkötelezettségét.

Borítókép: Richard Sellers/Getty Images

Videók