A szurkolók szerint egyértelmű a feszültség Cristiano Ronaldo és Bruno Fernandes között

Ez nem jól jön a világbajnokság előtt.


A Manchester United szurkolói szerint feszültség volt Cristiano Ronaldo és Bruno Fernandes között, miután találkoztak a portugál válogatottban a világbajnokság előtt.

Ronaldo Piers Morgannek adott rendkívüli interjújának kivonatait továbbra is közzéteszik az interneten a szerdai és csütörtöki adásnap előtt. Eközben Ronaldo csatlakozott nemzetközi csapattársaihoz, hogy Katarba repüljön a november 24-i, Ghána elleni portugál nyitó H csoportos összecsapásra. A társai között van Fernandes, a United sztár középpályása és helyettes kapitánya ebben a ciklusban. Ronaldo az interjúban kifejtette sérelmeit Erik ten Hag United-menedzserrel kapcsolatban, azt állítva, hogy "nem tiszteli" az 52 éves vezetőedzőt.

A CNN megosztott egy felvételt, amelyen Fernandes belép a portugál öltözőbe, mielőtt összefutott volna Ronaldóval, aki már átöltözött. Fernandes ráteszi a kezét Ronaldo karjára, az ötszörös aranylabdás pedig kezet nyújt neki, amire Bruno csak röviden megrázta Ronaldo kezét, mielőtt a szoba másik oldalába indulna.

Ronaldo értetlenül nézett, ahogy Fernandes elsétált. Lehet, hogy semmiség, de ez nem akadályozta meg a szurkolókat a közösségi médiában, hogy elmondják a véleményüket. Ronaldo tavaly nyáron tért vissza a Unitedhez, és 24 gólt szerzett minden sorozatot figyelembe véve. Szerinte azonban többen is azt akarták, hogy minél hamarabb távozzon a klubtól.

Borítókép: sportbible.com

Videók