15 sztár, akik még egy percet sem játszottak a vb-n

Talán ennél azért többet érdemelnének


 A Marca.com sorbaszedett 15 olyan játékost, akik még egyetlen percet sem játszottak a vb-n, holott ez a torna előtt szinte elképzelhetetlen lett volna.

A spanyol keretből rögtön két játékos is a listán szerepel, az egyikőjük Pablo Sarabia, a másik pedig Ansu Fati, aki hatalmas reményekkel és rengeteg készüléssel érkezett Katarba.

Az argentinok esetében rögtön három nevet is ki lehet emelni, Angel Correát, Paulo Dybalát és Juan Foyth-t. Utóbbit még a Barcelona is próbálta leigazolni a nyáron.

Dani Alves és Fabinho szintén csak a padot koptatták eddig a braziloknál, habár előbbi már bőven benne van a korban, mégis sokan úgy gondolják, képes lenne segíteni.

Trent Alexander Arnolddal nagyot fordult a világ. Pár éve még a világ egyik legjobb hátvédjeként emlegették, idén viszont csak árnyéka önmagának, ezek szerint pedig Southgate sem bízik benne.

A Real Madrid üdvöskéje, Eduardo Camavinga szintén várja csupán első perceit, az edző pedig láthatóan másokat preferál a helyén.

A németeknél Ter Stegen továbbra sem kapta meg a bizalmat, bár ez már-már szokásos.

Az alábbi futballisták pedig szintén első perceikre várnak Katarban: Gaku Shibasaki (Japán), Luka Jovic (Szerbia), Xavi Simons (Hollandia), Vitinha (Portugália), Lucas Torreira (Uruguay), Daniel Wass (Dánia).

Fotó: Jean Catuffe/Getty Images

 

Videók