Megvalósulhat az elképzelhetetlen: Ronaldo és Messi egy csapatban

A Minnesota United elnöke sejt valamit.


"Lionel Messi és Cristiano Ronaldo csatlakozhatnak David Beckhamhez az új MLS franchise-ban az Inter Miami-hoz - állítja a Minnesota United menedzsere, Adrian Heath.

A floridai toborzás radarján különösen fontos, hogy nagynevek is szerepljenek majd a csapatban. Nagyon nagy sztár még nem írt alá a klubhoz, de folyamatosan tárgyalásban állnak fontos nevekkel.

A Manchester United és a Real Madrid legendája Beckham, szívesen feldobná bizniszét egy különleges névvel,a mire még inkább rájuk figyelne a világ. Ennek kapcsán merült fel Messi és Ronaldo neve is egy klubcsapatnál.


(Kép: Yegor Aleyev\Getty Images)

Heath látja a Miamiba való költözés vonzerejét, és elismeri, hogy a két klasszis, akik egy évtizede versenyeznek egymássa, egy nap ugyanazon az oldalon állhatnak.

"Hihetetlen lenne az Egyesült Államok számára, ha csatlakozna két szupersztár, és ha bárki rendelkezik olyan globális profillal, hogy ez az álom valósággá válljon, akkor az David Beckham" - mondta Heath.

"Lehet, hogy még nem most történik meg, de látom, hogy Zlatan Ibrahimovic, Wayne Rooney, Steven Gerrard és Frank Lampard után Ronaldo is csatlakozni fog az MLS-hez. Mivel mindkét játékosnak van valami kapcsolata ide, így valójában csak azt látom, hogy Miamiba igazolnak mindketten."

Heath úgy gondolja, hogy számos más nagyobb klub is igen nagy figyelmet fog fordítani arra, Beckham hogyan is fogja kezelni ezt a projektet.

"Úgy gondolom, hogy az MLS a világ egyik legfontosabb bajnokságává válhat."

Mindenesetre ennek az egésznek erős pletyka szaga van, éppen ezért érdemes fenntartásokkal kezelni hiszen nehéz elképzelni, hogy mindkét játékost Beckham elcsábítja, de ha mégis sikerülne, akkor valószínűleg szentté avatnák az angol ikont Miamiban.

Forrás: goal.com
Borítókép: Yegor Aleyev\TASS via Getty Images

Videók