Ibrahimovic: „Az MLS rendszere sz@r”

Ismét visszafogott volt a svéd klasszis.


Zlatan Ibrahimovic ismét kritizálta a Major League Soccert – most egészen nyílt kirohanást intézett az amerikai liga rájátszása ellen.

Egy csütörtöki edzés utáni interjún, Zlatan kijelentette, az MLS rendszere szar, mivel az alapszakasznak szinte semmi jelentősége, mert ha eléred a rájátszást, simán lehetsz bajnok.

"Csak a rájátszást kell megnyerned, és ennyi. fontos minden meccs eredménye, de itt, ha hetedik helyen végzel, eléred a rájátszást, és azt megnyered, bajnok vagy," – mondta a támadó.

Zlatan az egyik legnyíltabb játékos a ligában, és már jól ismerik megosztó nyilatkozatairól. Az LA Galaxy csapatkapitánya legutóbb azt mondta, ő egy Ferrari egy Fiatokkal teli ligában, ráadásul pénzbüntetést és eltiltást is kapott a pályán mutatott viselkedése miatt.

Ibrahimovic a mentalitásáról is beszélt, arról, ahogyan a dolgokat látja: "Mindennap ugyanazzal a mentalitással dolgozom, ahogyan edzek, úgy játszom, de az MLS rendszerével, hogyan teremthetné meg valaki a folyamatos készenlétet," – zárta.

Fotó: Omar Vega/Getty Images

Videók