David Beckham már fűzi az első sztárigazolását

Sosem árt az erősítés.


David Beckham a hírek szerint kecsegtető fizetéssel az Inter Miami-hoz csábítaná a szezon végén a Manchester City-től távozó David Silvát.

Silva szabadúszó lesz, amint a szerződése júniusban lejár a City-nél, ahol 10 év sikeres szezont tudhat maga mögött. Annak ellenére, hogy januárban már 34 éves lett a spanyol játékos, valószínűleg számos top klub ajánlatot fog tenni érte a nyáron, még más MLS csapatok is.

Beckham nagy vágya a középpályás, hiszen tapasztalt minőségi játékosként nagyban tudna segíteni az újonc csapaton, ami története első szezonját kezdte meg márciusban, ám mindössze 2 forduló után az MLS-t is leállították a koronavírus miatt. Az Inter Miami első két tétmeccsét egyaránt elveszítette, így a második forduló után 0 ponttal állnak Keleti főcsoport utolsó előtti helyén.


Fotó: James Williamson - AMA/Getty Images

Egyes értesülések szerint Silva már decemberben közel állt ahhoz, hogy az Inter Miami játékosa legyen, aki az első igazán nagy igazolása lehetne a klubnak. David Silva jelenleg a legrégebb óta a Manchester City-nél futballozó játékos, akinek a távozása nagyban befolyásolhatja a City minőségét.

Forrás: dailymail.com
Borítókép: Al Diaz/Miami Herald/Tribune News Service via Getty Images

Videók