Az Inter Miami bizakodó, hogy tudják szerződtetni Messit

A klub tulajdonosa beszélt az argentin sztár Amerikába költözéséről.


 Régóta hallani ehhez hasonló pletykákat, Messi pedig csak egyike azoknak a világsztároknak, akiket összeboronáltak az Inter Miamival és az MLS más csapataival.

Messi Floridába érkezése azonban több lehet, mint egy álom, erről pedig a klub ügyvezető tulajdonosa, Jorge Mas beszélt.

„Én és David (Beckham) is arra törekszünk, hogy a világ legjobb játékosait hozzuk Miamiba.” – mondta Mas a Diario Sportnak – "Nem csak az általunk létrehozott projekt miatt, hanem azért is, hogy referenciapontként legyünk jelen az amerikai fociban.”

„Leo nyilvánvalóan a legjobb játékos a bolygón. Reméljük, hogy egyszer minden feltétel adott lesz arra, hogy itt játsszon velünk, Miamiban. Erre törekszünk!”

„Nincs garancia, sem megállapodás, de optimista ember vagyok és bízom benne, hogy Messi a jövőben részese lehet a projektünknek.”

Messinek jelenleg egy év van hátra a szerződéséből, amelyet a PSG a jelen állás szerint szívesen meghosszabbítana, az argentin azonban még nem hozott nyilvánosságra semmit a jövőjével kapcsolatban.

Az Inter Miami nemrég a Barcelonával játszott barátságos meccset, ahol 6-0-ra kaptak ki a katalánoktól.

Fotó: Masashi Hara/Getty Images

Videók