Nincs itt baj: Benzema és vezetőedzője között nincs semmi feszültség

A vezetőedző tagadta azokat az állításokat, miszerint rossz a viszony Benzemával.


Az Al-Ittihad menedzsere, Nuno Espirito Santo reagált azokra a hírekre, amelyek szerint rossz a viszonya Karim Benzemával.

Az Asharq Al-Awsat című szaúdi lap azt állította, hogy egyre nagyobb a feszültség Santo és Benzema között, aki a nyár elején csatlakozott a klubhoz a Real Madridtól. Azt állították, hogy a portugál főnök azt mondta az Al Ittihad vezetőségének, hogy Benzema nem illik az ő taktikai stílusához, és nem kérte az átigazolást. A beszámoló szerint a francia a csapatkapitányi posztot is szerette volna, amit a korábbi Wolves- és Tottenham-edző elutasított.

Benzema bagatellizálta a Santóval való viszályt, mivel a közösségi médiában posztolt, amelyen mosolyogva látható, miközben a klubnál van. Santo is reagált a bombaként robbant hírekre, amiket tagadott és elmondása szerint, nincs rossz viszonyban a 2022-es Aranylabda győztessel.

„Olvastam a sajtóban, hogy nem volt jó a kapcsolatom Karim Benzemával, ezt mindenki tudja, aki ismer engem, természetesen ez abszurd. Az összes játékossal jó a kapcsolatom, erős csapatunk van, minden játékosunkkal elégedettek vagyunk, örülünk, hogy Karim itt van velünk. Karim boldog a pályán, látszik rajta, hogy szeret nálunk játszani. Megértem, hogy mi folyik itt... de mi egy erős együttes vagyunk” –mondta Santo az RMC Sportnak.

Borítókép: Mohammed Saad/Anadolu Agency via Getty Images

Videók