Két szabadrúgás 10 percen belül, Cristiano Ronaldo ismét villant - VIDEÓ

Később egy harmadikat is bevitt, hogy meglegyen az a mesterhármas.


 Cristiano Ronaldo alig 10 perc alatt két szabadrúgást is rúgott az Al Nassr színeiben az Abha elleni szaúdi Pro League-összecsapáson.

Ronaldo 27 góllal a szaúdi élvonal idei szezonjának góllövőlistájának élén található. A 39 éves játékos öt góllal előzi meg az Al Hilal játékosát, Aleksandar Mitrovicot, aki a futballtörténelem első olyan játékosává szeretne válni, aki négy különböző hazai topligában is elnyerte az Aranycipőt.

Az első mintegy 20 méterről esett, Ronaldo egy alacsony szabadrúgást lőtt el a fal alatt, amely az AC Milan korábbi kapusának, Ciprian Tatarusanunak a kesztyűjén keresztül suhant át a gólvonalon.

Ha valakinek ez nem lett volna elég, nem sokkal később ismételten ő állt a labda mögé, és 25 méterről a bal felső sarokba csavarta a labdát.

A korábbi Liverpool-sztár Sadio Mane aztán a 33. percben megszerezte a harmadik gólt - ezúttal Ronaldo asszisztjával -, az Al Nassr pedig még a félidő előtt el akarta pusztítani ellenfelét, ennek érdekében pedig ismét CR villantott, aki így mesterhármast szerzett.

Az Al Nassr csapata végül 8-0-ra nyert, Ronaldót pedig már a félidőben lecserélték.

Fotó: sportbible.com

Videók