Zidane nyilatkozott Benzema rossz formájáról

Ebben a szezonban csak öt gólt lőtt a francia csatár.


Nem foglalkozik a Karim Benzemát érő kritikákkal Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője. A francia szakember védelmébe vette honfitársát, és leszögezte: a jövőben is mindig így tesz.
 
Karim Benzema ebben a szezonban eddig csak öt gólnál jár, és ebben benne van az összes sorozat, amelyben szerepel a Real Madrid. Emiatt nem véletlen, hogy a francia támadó egyre több kritikát kap. Mindezzel nem törődik edzője, Zinédine Zidane, aki így is a világ egyik legjobbjának tartja őt.
 
„Nem értek egyet a kritikákkal – szögezte le a tréner. – Engem nem csak a gólok érdekelnek, Karim más típusú játékos. Nem szerez ugyan ötven gólt, de csinál sok minden mást. Szeretem, amit a csapatért tesz. Ez csapatjáték, s Karim az egyik legjobb benne.”
 
„A halálomig védeni fogom őt. Persze vannak játékosok, akik éppen nem teljesítenek jól, és én mégis védelmembe veszem őket, de Karim esetében nem ez a helyzet.”
 
Zidane ezt még a klub-vb döntője előtt mondta, amelyet a Real Madrid szombaton Cristiano Ronaldo góljával 1–0-ra megnyert a brazil Gremio ellen.
 

Neymar ezúttal a pályán tündökölt - videó " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

A Paris Saint-Germain 4-1-re győzött a Rennes vendégeként.

Videók