Zidane harmadszor is visszatérhet a Real Madridhoz

Ismét Carlo Ancelottit válthatja.


Szinte hihetetlen, hogy Zinedine Zidane azóta nem talált új munkát, hogy a 2020/21-es szezon végén másodszor is elhagyta a Real Madridot.

Zizou bebizonyította, hogy ugyanolyan ügyes a menedzselésben, mint játékosként volt. A Real Madridnál töltött két időszak alatt 11 fontos címet nyert, amelyek közül a csúcspont a három Bajnokok Ligája győzelem volt. Úgy tűnt, hogy Zidane kapja meg a francia válogatott posztját, de lemaradt róla, amikor az FFF úgy döntött, hogy Didier Deschamps marad a válogatott élén a 2026-os Európa-bajnokság végéig. Így Zidane-nak újra munka után kell néznie, és az RMC Sport (a Diario AS-en keresztül) úgy véli, hogy négy lehetősége van.

Az első ezek közül egy szenzációs visszatérés a Real Madridhoz egy harmadik ciklusra. Carlo Ancelotti szerződése a következő szezon végén lejár, és Zidane valószínűleg szóba kerülne a vezetőedzői posztra, ha meg akarja várni, amíg az elérhetővé válik. Nem biztos azonban, hogy addig nem akar munka nélkül maradni. A Paris Saint-Germain is szóba jöhet, miután Zidane tavaly nyáron elutasította a francia bajnokot. A Juventus, Zidane másik korábbi klubja játékoskorából, de a Bayern München is opció lehet.

Aligha kétséges, hogy Zizou képes lenne a fent említett négy csapat bármelyikét irányítani. Azt azonban még nem tudni, hogy mi lesz a sorsa.

Borítókép: John Berry/Getty Images

Videók