Xavi ezeket a sztárokat kéri a Barcához, Iniesta is szívesen visszatérne

Újra összeállhat az álomtrió.


A Barcelona vezetősége feszült. Ám ennek ellenére várhatóan hamarosan új vezetőedzőt jelentenek be, Xavi Hernández személyében, aki abban reménykedik, hogy a következő szezonra több sztárszerződés is létrejöhet.

Nemrég a Sport újság arról számolt be, hogy Xavi arról álmodik, hogy a 25 éves Kingsley Comant leigazolják a Bayern Münchenből. A katalán El Nacional azonban több nevet is említ Xavi listájáról.

Xavi, aki jelenleg az Al Sadd edzője, a hírek szerint már elküldte a kívánságlistáját a Barcelona elnökének, Joan Laportának. Az álomnév Erling Haaland. A 28 éves Paul Pogba egy másik név, aki Xavi a csapatában szeretne tudni. Xavi kívánságlistáján szerepel még Dani Olmo, valamint Jules Koundé.

Frissítés 2021. 11. 13.  

Igazi osztálytalálkozó lehet a katalánoknál. Akár előfordulhat, hogy Messi, Daniel Alves, és Xavi Hernandez újra trófeákat halmozhat a Barcelonánál. A 38 éves brazil jobbhátvéd visszatért a katalánokhoz. Újabb legenda téhet vissza. A Barcelona ikonja, Andres Iniesta azt mondta, hogy szívesen visszatérne egy nap Barcelonába. A középpályás 37 évesen még mindig játszik, 2018 óta a japán Vissel Kobe játékosa. És miután látta, hogy egykori középpályás csapattársa, Xavi Hernandez visszatért a Camp Nou-ba vezetőedzőként, Iniesta azt mondja, ő is szívesen visszatérne valamikor Katalóniába.

„Nem tudom, mi lesz a jövőben, de egy nap szívesen visszatérnék a Barcához. Nem tudom, milyen minőségben. Úgy érzem, vissza kell térnem a Barcához, az otthonomba, hogy így vagy úgy, de segítsek. Rosszul érzem magam, hogy így látom a Barcát. Ha a dolgok nem mennek jól, az nem szép, mert azt látod, hogy a csapattársak szenvednek. Ha valami, amit szeretsz, szenved, az fáj” – mondta Iniesta.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: tribuna.com

Videók