„Vinicius, Benzema és Mbappé együtt a Realban? Ez nem álom”

Akár már a nyáron összeállhat ez a trió.


A legutóbbi válogatott szünet csak fokozta az izgalmakat Spanyolországban és másutt a Real Madrid nagyon is lehetséges támadósorát illetően.

Kylian Mbappé és Karim Benzema fantasztikusan megértik egymást a válogatottban. Mbappé az első válogatott meccsen négy gólt szerzett, kedd este pedig Finnország ellen ismét betalált. Öt gól két meccsen, ám még ez sem akadályozta meg madridi csapattársát abban, hogy ragyogjon. Benzema ugyanis három gólt is szerzett, köztük egy duplát Kazahsztán ellen, a jelenléte nagyban megváltoztatja a francia csapatot. A Real Madrid brazil zsenije is villantott, hiszen az interneten kering a videó róla, amin „megaláz” egy argentin védőt egy fantasztikus csellel…

A Real Madrid szurkolói már nagyon várják, hogy összeálljon ez a hármas. Benzema és Vinicius nagyon jó szezont futnak Madridban, de a harmadik penge még mindig hiányzik… ami Kylian Mbappé lehet a következő szezontól. Mindenesetre, Josep Pedrerol vezércikke, egyáltalán nem őrültség.

„Vinicius és Mbappé voltak a minap a válogatott mérkőzések főszereplői. Micsoda játék Tite szeme előtt. Mbappé fantasztikus gólja, és remek összjátéka Benzemával… Hogy keresik egymást, hogy megértik a másikat… El tudod képzelni őket, hármójukat együtt Madridban? Ebből az egészből az a legjobb, hogy ez nem csak álom.”

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók