Vilanovának fontos a Szuperkupa, Song is bemutatkozhat

A Barcelona edzője, Tito Vilanova elmondta, meg szeretné nyerni a Real Madrid elleni Szuperkupa-döntőt, hiszen az szerinte ugyanolyan fontos meccs, mint bármelyik másik.


A Barcelona edzője, Tito Vilanova elmondta, tiszteletben tartja a Szuperkupa-mérkőzést és a trófea megnyerése a cél a Barcáná. Ezt azután nyilatkozta, miután José Mourinho elmondta, hogy számára nem a Szuperkupa a legfontosabb.
  
"Nem lennék jó edző, ha azt hinném, hogy a világ összeomlik, ha vesztünk." - mondta Vilanova.
 
"A Real Madridban nagyon jó játékosok játszanak. Tisztában vagyunk vele, hogy a blancók támadásai nagyon veszélyesek, de mi játszunk hazai pályán és mindenki tudja, hogy mi az erősségünk."
 
 
A 42 éves edző még bizonytalan a kezdő 11-et illetően, de figyelembe kell vennie, hogy 3 nappal később már Pamplonában játszanak az Osasuna ellen.
 
"Alexis játszhat, azt még nem döntöttem el, hogy ki lesz Messi párja. Csak a meccs napján döntjük el, hogy játszik-e Song, de ő minőségi játékos és készen áll arra, hogy bemutatkozzon a csapatbanVannak pletykák arról, hogy Puyol nincs 100%-os állapotban, de nincs semmi problémája, úgyhogy ő is játékra kész." - fejezte be Vilanova.

Videók