„Verekedni akarsz?” – Joao Félix csúnyán összezörrent korábbi társaival

A mérkőzést követően már barátságról nyilatkozott, de a füvön nem sok erre utaló jelet lehetett látni.


 Parázs összecsapáson van túl a Barcelona és Atlético Madrid. A La Liga hétvégi rangadóját a katalánok nyerték 1-0-ra, a dolog pikantériája pedig az, hogy épp a matracosoktól kölcsönvett csatár, Joao Félix góljával.

A portugál az egész meccsen főszereplő volt, ugyanis nagyon agilisan mozgott, emellett pedig kifejezetten sokszor irritálta ellenfeleit, így azok ott faragták, ahol csak tudták.

Egy José Gimenezzel való ütközése után Félix a földről felpattanva azt kiabálta korábbi társának, hogy az megütötte őt, erre pedig a válasz sem maradt el.

„Megütöttél, megütöttél!” – vádaskodott Félix.

„Harcolni akarsz, vagy mi? Igen, verekedni akarsz?” – állt bele a konfliktusba az uruguayi betonbekk.

Gimenezt a csapatkapitány Kokénak kellett megnyugtatni, aki figyelmeztette őt, hogy már van egy sárgája, és ha bajba kerül, könnyen az öltözőben találhatja magát.

A találkozót követően Joao Félix is nyilatkozott, és elmondta, nincs köztük ellentét az Atlético játékosaival, ezek az összezörrenések csupán a meccs hevében történtek.

„Jól kijövök mindegyikőjükkel, nincs ellenszenvem irányukba. Nagyon szeretem őket, minden jót kívánok nekik, kivéve persze a Barcelona ellen.”

Fotó: Joan Valls/Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images

 

Videók