Váratlan helyről érkezik a Barca első igazolása - videó

Busquets örököse lehet.


Az FC Barcelona hivatalosan is bejelentette, hogy megszerezte Ludovit Reis játékjogát az FC Groningentől csütörtökön. A 18 éves középpályás 3.25 millió euró fejében csatlakozik a katalánokhoz, és a Barca B-ben fog játszani a következő idényben. Viszont eközben is az első csapattal fopg tréningezni. Egy három éves szerződést írt alá, melybe egy 100 milliós kivásárlási árat foglaltak.

Reis, aki szerdán ment át az orvosi vizsgálatokon, június elsején lesz 19. A holland középpályás két éve játszott a Groningennél, összesen 50 találkozón lépett pályára. A játékosnak holland útlevele van, annak ellenére, hogy szlovák származásúak szülei.

– Egy álom vált valóra számomra. Nagyon boldog vagyok. Még mindig nem tudom elhinni. Minden éjjel erről álmodtam, és akkor is, amikor a barátaimmal játszottam. Azért jövök ide, hogy tanuljak a többi játékostól, akik a világ legjobbjai, – mondta a Barça TV-nek. – Védekező középpályást játszom, de előrébb is tudok. Célom, hogy az első csapatban játszhassak, és tanuljak Busquets-től és a többi nagyszerű játékostól.
Fotó forrása: Erwin Otten/Soccrates/Getty Images

Videók