Van, ami fölött nem tud napirendre térni a Barcelona De Jonggal kapcsolatban

Megint az a fránya pénz.


Sajtóhírek szerint a Barcelona újabb kísérletet tesz arra, hogy csökkentse Frenkie de Jong egekbe szökő fizetését.

A 25 éves holland sztár még a koronavírus járvány idején meghosszabbította szerződését, ami 2026-ig szól. A játékos a legjobban fizetettek közé tartozik a klubnál, amin a katalánok időről-időre megpróbálnak változtatni. A gránátvörös-kékek a nyár folyamán megpróbálták eladni a hollandot, majd mikor ez nem sikerült, akkor mindent megtettek azért, hogy csökkentsék a fizetését. Bár De Jong számos nagyklubtól kapott ajánlatot nem hagyta el a spanyol csapatot, és a fizetése csökkentésébe sem ment bele.

A közelmúltban a klub elnöke, Joan Laporta tagadta, hogy a Barcelona fontolóra vette volna De Jong eladását, és ragaszkodott ahhoz, hogy kulcsjátékosnak tartja őt.

Most a Spanish Sport azt írja, hogy a Barcelona ismét felvette a kapcsolatot a holland képviselőivel, hogy megbeszéljék az új szerződést. A Barcelona szeretne hosszabbítani a középpályással, azzal a feltétellel, hogy vállalja fizetésének csökkentését. Ha De Jong beleegyezik ebbe, akkor a Barcelona előtt újabb lehetőségek nyílnak meg az átigazolási piacon.


A Beszámolók szerint bár a Barcelona csökkenteni akarja De Jong fizetését, kitart amellett, hogy a játékos felbecsülhetetlen értékű számukra.

Borítókép: Ion Alcoba/Quality Sport Images/Getty Images

Videók