Üzenet a Real Madridnak: majd meglátjuk, hogy kinek volt igaza

Luka Jovic apja örül, hogy fia távozik a Real Madridtól.


Milan, Jovic apja pozitívan értékelte fia átigazolását a Fiorentinához, mondván ez a helyes választás.

Még nem történt meg a hivatalos megerősítés, de már biztosra vehető, hogy Luka Jovic a nyáron elhagyja a Real Madridot, és csatlakozik a Fiorentina együtteséhez. A művelet nem lesz nyereséges a madridi klub számára, amelynek a következő két szezonban ki kell fizetnie a játékos fizetésének egy részét, viszont egy esetleges jövőbeli eladásból befolyó összeg felét ők kapják.

A szerb csatár, aki 2019-ben 60 millió euróért szerződött az Eintracht Frankfurttól Zinedine Zidane kifejezett kérésére a Real Madridba, minden tekintetben kudarcot vallott Madridban, és a Serie-A-ban akarja újraépíteni pályafutását.

Kép
Fotó: Transfermarkt.co.uk / Twitter

Apja, Milan Jovic boldog, hogy a fia távozik és a legjobbakban bízik.

„Ez a helyes választás. Ez egy esély arra, hogy mindenki megtudja, kinek volt igaza és ki tévedett. Ez egy esély, hogy egymás szemébe nézzünk, és tudjuk, erősek vagyunk-e vagy sem" - mondta Milan Jovic egy szerb napilapnak.

Luka Jovic lesz a negyedik távozó a Real Madrid csapatából ezen a nyáron, ha figyelmen kívül hagyjuk a három játékos (Marcelo, Bale és Isco) távozását, akik szerződésük lejártával hagyták el a klubot. Jovic, aki 2019-ben 60 millió euróért érkezett az Eintracht Frankfurtból, három évvel később ingyen távozik.

Borítókép és fotók: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Videók