Újra összeállhat az aranypáros?!

Zidane válthatja Sarrit a Juventus kispadján.


Egykori csapata, a Juventus vezetőedzője lehet Zinedine Zidane, ha igent mond az olasz futballklub invitálására.

Az aranylabdás játékosból lett szakember jelenleg a Real Madrid vezetőedzője, a spanyolokhoz 2022 nyaráig szóló szerződés köti. Francia sajtóértesülés szerint a torinói klub azért is gondolja megszerezhetőnek a 47 éves trénert, mert a francia edzőnek több kérdésben is nézeteltérése támadt a Real Madrid elnökével, Florentino Pérezzel.


Fotó: GettyImages

Amennyiben Zidane és Pérez viszonya javult is az elmúlt időben, az sem jelenti azt, hogy stabil az ő kapcsolatuk. Az átigazolási időszakban Zidane kérései (Mbappé, Pogba, Haaland) meglátjuk teljesülnek-e. A Juventus már sejt valamit, és érzi, hogy most lehet esélyük elmozdítani a francia edzőt, akik kihasználnák Zizou és a Királyi Gárda házasságának konfliktusait. Újra összeállhat tehát a 2016 és 2018 közötti megállíthatatlan páros: Cristiano Ronaldo és Zinedine Zidane.


Fotó: Matthias Hangst/Laurence Griffiths/Getty Images

Információk szerint a Juventus képviselői már kapcsolatba léptek Zidane-nal, aki az olasz bajnoki címvédő kispadján Maurizio Sarrit váltaná. A nápolyi születésű, 61 éves olasz szakember a Napolitól ment 2018-ban a Chelsea-hez, majd a londoniakat tavaly hagyta ott a torinói elitalakulat kedvéért. Sarri kontraktusa ugyancsak 2022 nyaráig szól.

Forrás: le10sport.com
Borítókép: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Videók