Újra franciaországi kispadon egy Ancelotti!?

A Real Madridot irányító Carlo Ancelotti fia és sgeítője, Davide Ancelotti került szóba egy francia élvonalbeli klubnál, mint lehetséges vezetőedző.


A Real Madrid újabb zseniális szezont fut Carlo Ancelotti vezetéséve, ám a szakemberek szerint a bajnoki címet és BL-döntős szereplést hozó idény sikereiben fia, Davide Ancelotti szerepe is óriási. A legendás tréner gyermekének 3 éve mutatott munkájára már Franciaországban is felfigyeltek.

A Fichajes értesülései szerint ugyanis Davide Ancelotti egyike azon jelölteknek, aki Will Still utódja lehet a Stade de Reims kispadján. A Real segédedzőjén túl a Le Havre szakvezetőjét, Luka Elsner és a Tottenham segédedzőjeként ténykedő Joao Sacramento is egyike a lehetséges opcióknak.

A 35 esztendős olasz szakember kapcsán érdemes megjegyezni, hogy erőnléti edzőként már dolgozott franciaföldön, méghozzá édesapja Paris Saint-Germainnél töltött vezetőedzői időszaka alkalmával, ráadásul ékes francia nyelvtudást is magáénak mondhat. Ugyanakkor hallani olyan hangokat is, hogy édesapja madridi szerződésének végéig folytatja a munkát a Realnál a gyermek is, és majd „Don Carlo” lelépését követően távozik csak ő maga is a spanyol fővárosból, Francesco Mauri erőnléti edzővel párban lépve tovább, vezetőedzői szerepet vállalva.
 

(Fotó: Mateo Villalba/Quality Sport Images/Getty Images)

Videók