Több játékosát is lepasszolná a Barca az Ajaxnak

Ez segíthetne nekik elhozni a hollandok sztárját.


A Barcelona azt tervezi, hogy fiatal játékosait, akiknek még nem sikerült beverekedniük magukat az első csapatba, elküldené az Ajaxhoz. Ez a bal bekk Juan Miranda, és a két középpályás, Oriol Busquets és Riqui Puig lenne a Catalunya Radio szerint. A fiatal sajátnevelésű játékosok mellett, a télen szerződtetett védő, Jean Clair Todibo is Hollandiában köthet ki a Matthijs de Ligtért tett ajánlat részeként.
 
A Barça olyan klubot keres, ahol Miranda, Busquets és Puig rendszeres lehetőséget kaphat az első csapatban mielőtt visszatérnének a Camp Nouba, és harcolnának a helyükért. 
 
A játékosok részéről állítólag vegyes reakciók érkeztek. Az információk szerint, Miranda kételkedik a legjobban, míg Busquets és Puig gondolkodik a lehetőségen, mivel az Ajaxban való játék sok előnnyel is járhat. Todibo szintén kölcsönbe kerülne Amszterdamba, ugyanazzal a céllal: a középhátvéd kapjon minőségi perceket, hogy fejlődhessen a játéka. 
 
Bármi elképzelhető tekintettel a két klub remek kapcsolatára a Frenkie de Jong transzfert követően és a De Ligt ügy közben.
 
Fotó forrása: Quality Sport Images/Getty Images
 

 

Videók